15 Temmuz Gazisi'nin Mutlu Günü

15 Temmuz Gazisi'nin Mutlu Günü
Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında
Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla İstanbul'da sokağa çıkarken darbeciler tarafından açılan ateş sonucu Şehitler Köprüsünde yaralanan 15 Temmuz Gazisi Albdulkadir Çetin, Özlem Orhan’la hayatını birleştirerek dünya evine girdi.


Perre Salonda gerçekleştirilen düğün törenine Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı ve eşi Yasemin Kalkancı, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve eşi Fulya Kutlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve eşi Ünzile Atasoy, İl Emniyet Müdür Vekili İbrahim Kaba, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Hacı Erdengi ve çok sayıda davetli katıldı.


Genç çiftin nikâhını Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu kıyarken, nikâh şahitliklerini ise Vali Nurullah Naci Kalkancı, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdür Vekili İbrahim Kaba ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Hacı Erdengi yaptı.


Genç çiftleri tebrik ederek mutluluklar dileyen Vali Nurullah Naci Kalkancı, çiftten en az 4 çocuk isteyerek, evlilik cüzdanını geline takdim etti.


15 Temmuz Gazisi kahraman vatan evladı Abdulkadir Çetin’in düğününe katılarak bu mutlu gününde genç çiftlerimizin yanında olmalarının verdiği mutluluğu yaşadığını ifade eden Vali Kalkancı, “15 Temmuz 2016 günü ülkemiz hiçbir milletin hiçbir ülkenin tarihinde yaşamayacağı bir ihanetle karşı karşıya kaldı. İşte Abdulkadir kardeşimiz gibi nice yüreği bu vatan ve bu devlet için çarpan kahraman evlatlarımız o ihanet gecesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla sokağa çıkarak darbecilere yeryüzünü dar etmiş ve o hainlerin hain emellerini gerçekleştirmelerine gösterdikleri şanlı direnişle mani olmuşlardır. Milletimizin devletine sahip çıkmasıyla o büyük badireyi çok şükür atlattık. Allah onlardan razı olsun. Bugün bir kez daha vatanını canından aziz bilen 15 Temmuz şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Fedakâr gazilerimize minnet ve şükranlarımı ifade ediyor, genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum”dedi.


Yapılan konuşmalar ve kıyılan nikah sonrası Vali Nurullah Naci Kalkancı’nın eşi Yasemin Kalkancı, genç çifti tebrik ederek geline Cumhuriyet altını taktı.


Nikâh töreni sonrası Vali Nurullah Naci Kalkancı ve Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu gelin ve damatla birlikte halay çekti.


Damat Albulkadir Çetin ve ailesi ise, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Vali Nurullah Naci Kalkancı, il protokolü ve davetlilere teşekkür etti.
Yorum Yaz