Adıyaman 1954 Spor Kızılcabölük Spor'u Sahasında Konuk Etti

Adıyaman 1954 Spor Kızılcabölük Spor'u Sahasında Konuk Etti
TFF.3. Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 spor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Kızılcabölük spor ile

TFF.3. Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 spor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Kızılcabölük spor ile 1-1 beraber kalarak 2. Sezondaki ilk puanını aldı.

 

Adıyaman 1954 spor’a 1 puanı getiren gol dk. 90+’da penaltıdan İsmail ile geldi. Kızılcabölük sporun golünü ise 19. dk’da Ersin attı.

 

Sezon Başından beri yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Adıyaman 1954 Spor, 2. yarının ilk puanını 90+’da penaltıdan İsmail ile aldı.

 

Maça taraftarın yoğun tezahüratlarıyla başlayan ve rakibi Kızılcabölük spor’u adeta kendi yarı alanına hapseden Adıyaman 1954 spor’lu futbolcular, atak üstüne atak geliştirdi. Birçok pozisyona girmesine rağmen istediği golü bulamayan Adıyaman 1954 spor, 19. dakikada rakip takımın geliştirdiği tek atak olan 19. dakikada yediği şok gol ile 1-0 geriye düştü. Golün ardından toparlanan ve ataklarını yeniden sıklaştıran Adıyaman 1954 spor, ilk yarıda geliştirdiği pozisyonlarda gol bulamayınca ilk yarı Kızılcabölük spor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

 

İkinci yarıya da hızlı başlayan ve oyunu rakip sahaya yığan Adıyaman 1954 spor’lu futbolcular, geliştirdiği sağlı sollu ataklarla etkili oldu. Özellikle ceza alanı önünde etkili olmasına rağmen son vuruşlarda istediğini alamayan Adıyaman 1954 spor aradığı golü 90+’da buldu. Ceza alanı içerisinde Çetin ile gol vuruşundan sonuç alınamazken pozisyonun devamında rakip oyuncunun müdahalesi sonucu düşürülünce maçın orta hakemi tereddütsüz penaltıyı çaldı. Penaltı vuruşunu İsmail gole çevirirken maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Adıyaman 1954 spor ikinci yarının ilk puanını alırken futbolcular ve teknik heyet maç sonunda taraftarlarla bir araya gelerek bundan sonraki maçlarda daha başarılı sonuçlar için kenetlendi.

Yorum Yaz