Adıyaman Belediyesinden Vatandaşa Azar

Adıyaman Belediyesinden Vatandaşa Azar
Adıyaman Belediyesinin bir tek vatandaşı azarlamadığı kalmıştı ‘’O’’ da oldu.

Adıyaman Belediyesini Sümer evler Mahallesi Sefa Kent yakınındaki oyun parkı ile ilgili arayan vatandaş aldığı cevap karşısında şok oldu.


Mahalle sakini Belediye yetkilisini arayarak çocuk parkına yeni kurulan korsan gemisi Figürü’nü çocuklarımız sorduğunda cevap veremiyoruz. Bu figür çocuk parklarına uygun olmadığı kanaatindeyiz bunların yerine Türk sembollü gemiler uygulayabilirsiniz. Kuru kafa sembolü çocuklarımızın dikkatini çekmekte ve özenti göstermekte vatandaş yetkililerden aldığı cevap karşısında adeta soğuk duş aldı.


Adıyaman Belediyesi Parklardan sorumlu Bayan E. Hanımın vatandaşa verdiği cevap şöyle; bu figürün herhangi bir sakıncası yok. Suç bizde yenilemeyecektik eski parkta çocuklarınız oynayacaktı. Suç sizde değil hizmet edende.


ŞİMDİ ADIYAMAN BELEDİYESİ YETKİLİLERİNE SORUYORUZ…


Osmanlı turalı Gemilerimiz yok mu? idi gidip korsan gemisi yaptınız?


Türk Bayrağımız yok mu? idi gidip Korsan bayrağı diktiniz?


Battal gazimiz yok mu idi gidip kuru kafa sembolleri yerleştirdiniz


Vatandaşa Konseptimiz bu diye cevap veriyorsunuz size Amerika bayrağı verirlerse gidip Amerika Bayrağımı dikeceksiniz?


Vatandaşı azarlayacak cesareti kimden alıyorsunuz. Bu ülkenin değerleri var iken o değerleri çocuklarımıza aşılamak var iken neden özellikle Korsan figürleri kullanmayı tercih ediyorsunuz. Reis her gün ekranlarda dön de Ceddine bak derken biz Atalarımızı evlatlarımıza aşılamaya çalışırken sizlerin bu Batı sevdası da ne demek oluyor.

Yorum Yaz