Adıyaman'da Dağ başında erkek cesedi bulundu

Adıyaman'da Dağ başında erkek cesedi bulundu
Adıyaman'da Dağ başında erkek cesedi bulundu

Adıyaman´da, birkaç gündür kayıp olarak aranan bir genç, dağ başında ölü halde bulundu.

 

Edinilen bilgilere göre, İstanbul´dan Adıyaman´ın İndere (Zey) köyüne akrabalarını ziyarete gelen 29 yaşındaki Nurettin Demir, 2 gün önce kaybolarak kendisinden haber alınamadı.

 

Ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulan Demir, her yerde aranmaya başlandı. Kayıp olarak 2 gündür aranan Nurettin Demir´in cansız bedeni İndere köyü yakınlarında bir dağ başında vatandaşlar tarafından bulundu. Durum üzerine jandarma ekiplerine ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Demir´in hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri ise olay yerinde geniş güvenlik önlemi alarak olay yerinde ve çevresinde incelemelerde bulundu.

 

Daha sonra olay yerine gelen cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından Demir´in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Öte yandan, olay yerinde bulunan pompalı av tüfeğine el konuldu. Pompalı av tüfeğiyle intihar ettiği düşünülen Nurettin Demir´in kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonrası kesinleşeceği öğrenildi.

 

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Yorum Yaz