Adıyaman’da ilk okul öğrencisinden gurur tablosu

Adıyaman’da ilk okul öğrencisinden gurur tablosu

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, “Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek” yarışmasında Türkiye 3.sü olan Elif Doğan’ı kabul etti.

 

Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle genç nesillerde bağımlılıklara ilişkin farkındalık oluşturmak ve onları yeteneklerini keşfetmeye teşvik etmek amacıyla düzenlediği “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek” Yarışması’nda edebi kategoride üçüncü olan Şehit Mehmet Kılınç İlkokulu öğrencisi Elif Doğan’ı kabul ederek ödüllendirdi.

 

Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen’in odasında yapılan kabule, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü Hamza çelenk, ödülü alan öğrenci velisi, okul müdürü, öğretmen ve Yeşilay temsilcileri katıldı.

 

“Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek” Yarışması İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımına açık yarışmada, edebi ve görsel olmak üzere iki kategoride bağımlılık konulu eserler değerlendirildi.

 

Bu yıl 11. kez düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yetenek yarışmasına Türkiye genelinden 421 bin 216 eser başvurusu arasında Şehit Mehmet Kılınç İlkokulu öğrencisi Elif Doğan, edebi kategoride Adıyaman ilini temsil eden eseriyle Türkiye üçüncüsü oldu.

 

Çocukların bu yarışmadaki emeklerinin son derece değerli olduğunu dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, “Türkiye üçüncüsü olan öğrencimiz Şehit Mehmet Kılınç İlkokulu öğrencisi Elif Doğan başta olmak üzere başarıda emeği bulunan öğretmenlerimizi ve yöneticileri tebrik ediyor, öğrencimizin başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

 

ADIYAMAN (İGFA)