Adıyaman'da Jandarmadan Trafik Uygulaması

Adıyaman'da Jandarmadan Trafik Uygulaması
Jandarma Genel Komutanlığınca Türkiye geneli eş zamanlı "Alkol ve Uyuşturucu", "Uyarıcı Madde Etkisinde Araç Kullanımına Yönelik

Jandarma Genel Komutanlığınca Türkiye geneli eş zamanlı "Alkol ve Uyuşturucu", "Uyarıcı Madde Etkisinde Araç Kullanımına Yönelik" uygulaması gerçekleştirildi. Adıyaman'da gerçekleştirilen uygulamada, 12 bin 524 lira idari para cezası uygulandı.

 

Jandarma Genel Komutanlığınca Türkiye geneli eş zamanlı "Alkol ve Uyuşturucu", "Uyarıcı Madde Etkisinde Araç Kullanımına Yönelik" uygulaması gerçekleştirildi.

 

Yapılan yazılı açıklamada, uygulamanın amacının trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak, sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek, alkol etkisinde araç kullanımından kaynaklı trafik kazalarını önlemek ve kaza sonucu can ve mal kayıplarını en aza indirmek olduğu bildirildi.

 

Adıyaman'da da  İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Trafik Timleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada, 345 araç ve sürücü kontrol edildi 12 bin 524 TL idari para cezası uygulandı. Alkollü olarak araç kullandığı tespit edilen 5 sürücü hakkında işlem yapıldı, 5 araç trafikten men edildi.

Yorum Yaz