Adıyaman’da özel harekat destekli narkotik operasyonu

Adıyaman’da bugün gerçekleştirilen Özel Harekatlı operasyona “Şehit Fatih Doğan”ın adı verildi. 

 

Alınan bilgiye göre, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından ’torbacı’ diye tabir edilen sokak satıcıları ve uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik özel harekat destekli operasyon düzenlendi. 

 

Narkotik ekiplerinin teknik ve fiziki takip sonrası daha önceden belirlenen Cumhuriyet Mahallesi 25130’da ki adrese özel hareket personellerinin de katılımıyla yapılan baskında 1’i şüpheli ve onunla bağlantılı 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

 

Şüphelinin adreslerinde yapılan aramalarda 36.6 gram metamfetamin, 1.5 gram Sentetik Kannabiniod,  4 adet Ecstasy hap ele geçirildi. Ayrıca N. K. ile irtibatlı olan 5 torbacı diye tabir ettiğimiz uyuşturucu satıcısı şahıslardan ele geçirilen madde miktarları; 

C.K’da 29 gram Metamfetamin, A.k. İsimli şahıstan  34 gram Metamfetamin ve M.B, Ü.B, Z.B. isimli şahıslardan, toplamda 114 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi.

 

Operasyon kapsamında gözaltına alınan N.K. isimli şüpheli sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzeri Adıyaman Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 

Emniyette ifade işlemleri tamamlanan 5 kişi tutuklandı iki kişininde ifade işlemleri devam ediyor

 

Haber: M.T. ADIYAMAN (İGFA)

Yorum Yaz