Adıyaman Emrem Vakfı’ndan Manavgat’taki Orman Yangınına Yardım Eli

Adıyaman Emrem Vakfı’ndan Manavgat’taki Orman Yangınına Yardım Eli
Adıyaman Emrem Vakfı’ndan Manavgat’taki Orman Yangınına Yardım Eli

Emrem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Abdüsselam Semre, “Ülkece uzun süredir içinde bulunduğumuz pandemi döneminde üst üste gelen sel ve orman yangınları nedeniyle hepimiz derinden yaralandık. 

 

 

Bizlerde Emrem Vakfı olarak mağdur olan kardeşlerimizin yaralarını bir nebze de olsa sarmak ve destek olmak amacıyla tüm temsilciliklerimiz ve gönüllülerimiz aracılığıyla yardım kampanyası başlattık” dedi.

 

 

Yardım konvoyu 2. başkan Zeynep Gökdere rehberliğinde, Ankara, Elazığ, Gaziantep ve İstanbul Temsilcilikleri ile birlikte Manavgat Yöresine ulaştırıldığını kaydeden Semre, “Görevli ekibimiz bizzat sahaya inerek yangından zarar gören Sarılar, Ulukapı, Selimli, Gebeci Köyleri ile Gündoğmuş İlçesi Senir Köyünde yardım çalışmalarına katılarak; Bölgeye ulaştırılan her türlü giysi, iç çamaşırı, ayakkabı, terlik, çocuk bezi, sabun, şampuan vb temizlik malzemeleri ile ilaçlar, el fenerleri, ev eşyaları ihtiyaç sahiplerine dağıtımı yaptı. 

Vakıf Başkanı Semre Ayrıca; Manavgat Afet Koordinasyon Merkezi ziyaret edilerek Aksu Kaymakamımız Aydın Ergün'e geçmiş olsun dileklerimiz iletilmiş ve kendilerinin yönlendirmeleriyle elimizde mevcut tüm malzemelerimiz ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Devletimizin belirlediği Merkez Depoya teslim edildi.  Gecesini gündüzüne katarak canla başla çalışarak yangınla mücadele eden Orman Genel Müdürlüğü çalışanlarına, Jandarma ve kolluk kuvvetlerimize, İtfaiye ekiplerimiz, destek veren Sivil Toplum Kuruluşları ile yerel halka ve emeği geçen herkese Emrem Vakfı olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.