Adıyaman Eskrimde 2 Bronz Madalya İle Döndü

Adıyaman Eskrimde 2 Bronz Madalya İle Döndü
Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Ankara ilinde 27-29 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Türkiye'nin 11 ilinden 536 eskrimcinin mücadele ettiği

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Ankara ilinde 27-29 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Türkiye'nin 11 ilinden 536 eskrimcinin mücadele ettiği U10-U12-U14 Flöre Açık Turnuva ve Gençler Flöre Federasyon Kupasında Adıyamanlı sporcular bronz madalya aldı.

 

U10-U12-U14 Flöre Açık Turnuva ve Gençler Flöre Federasyon Kupası'na, Adıyaman, Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mersin, Muğla ve Tekirdağ illerinden eskrimciler katıldı.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, yaptığı açıklamada, Altındağ Belediyesi Karapürçek Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonda, 10-12 ve 14 yaş altı 441 flöreci üç gün boyunca madalya mücadelesi verdiğini belirterek, 95 genç flörecinin ise iki gün süren heyecan dolu karşılaşmalarda kupa için pistlerde ter döktüğünü söyledi.

 

Keleş, "Gölbaşı Anadolu Lisesi Spor Kulübü sporcusu İlayda Bengisu Güler U/14 Bayan Flöre branşında üçüncü olarak, Sidelya Güler U/10 Bayan Flöre branşında altıncı olarak bronz madalya kazandı. Sporcularımızın elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyor, tebrik ediyorum." dedi.

Yorum Yaz