Adıyaman için kritik uyarı

Adıyaman için kritik uyarı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, video konferans sistemi ile 7 ilin yanı sıra Adıyaman İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Öz ile Kovid-19 çalışmalarını ve alınan tedbirler değerlendirildi.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 nedeniyle vaka artışların sebepleri, yoğun bakım kapasiteleri ve filyasyon çalışmalarını değerlendirmek üzere Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Adıyaman başta olmak üzere İzmir,  Gaziantep,  Kahramanmaraş,  Eskişehir,  Denizli ve Aydın il sağlık müdürleriyle video konferans sistemiyle bir araya geldi.

 

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Öz ve İzmir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Eskişehir, Denizli ve Aydın İl Sağlık Müdürlerinin de katıldığı video konferans sisteminde yaşanan vaka artışları, yoğun bakım kapasiteleri ve filyasyon oranlarını ele alındı.

 

Toplantıda konuşan Bakan Koca, " İzmir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Eskişehir, Denizli, Adıyaman, Aydın toplantılarında salgınla mücadelede geldiğimiz noktayı değerlendirdik. İstanbul başta olmak üzere, bu 7 il ve ülke genelinde vaka artışı görülüyor. Maskenin önemi arttı. Kurallara uyalım."dedi.

Yorum Yaz