Adıyaman İGC’den Muhtar Göksu’ya Tebrik Ziyareti

Adıyaman İGC’den Muhtar Göksu’ya Tebrik Ziyareti
Adıyaman İGC’den Muhtar Göksu’ya Tebrik Ziyareti

Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyeleri kalp krizi sonrası hayatını kaybeden ve yapılan muhtarlık seçiminde yeni seçilen Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu’nun eşi Fatma Göksu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, Başkanvekili Hacı Mustafa Çeliker, Başkan Yardımcısı, Selçuk Akbaş, Başkan Yardımcısı, Mehmet Toprak, Başkan Yardımcısı Erkan Duymaz, Başkan Yardımcısı Burak Alkuş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaret sırasında konuşan Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek,”Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti olarak yeni muhtarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Rahmetli Mahmut Göksu Adıyaman’ın sevilen sayılan simalarından biriydi. Unutmadık unutmayacağız da ahde vefa olarak sadece Eskisaray değil, tüm Adıyaman halkı kendisini destekledi. Ve sonucunda Fatma Göksu muhtarlığı kazandı. İnşallah bu vefa devam eder ve ablamızı bu makamda görmek isteriz. Bu makam Fatma Göksu’nun makamı değil, Mahmut Göksu’nun makamı inşallah eşinin makamını en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Aynı zamanda Adıyaman’ında ilk kadın muhtarı seçilen Fatma Göksu tebrik ediyoruz. İnşallah diğer bayanlara da örnek olur. Bizde ilimizin yarısının bayan muhtar olmasını isteriz. Çünkü bayan elli değen her yer farklı oluyor. Bunu da Eskisarayda yapmış olduğu çalışmalarla göreceğiz. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz. Bizde İnternet Gazeteciler Cemiyeti yönetim ve üyeleri olarak her zaman yanında olacağını ifade etmek isterim ”dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı teşekkür eden Eskisaray Mahalle Muhtarı Fatma Göksu ise,” Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Bende bu kutsal görevde ellimden geldiği kadar eşimin yolunda ilerlemeye  ve daha iyisini yapmaya gayret ve çaba göstereceğim. Bana güvenen ve bana oyunu atan atmayan mahalle sakinlerime daha iyi hizmet vermek için onların her sorununda yanında olacaklarıma inansınlar” dedi.