Adıyaman İGC Ramazan ayından sonra faaliyetlerine başlıyor

Adıyaman İGC Ramazan ayından sonra faaliyetlerine başlıyor

Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti ( İGC ) Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, Türkiye İnternet Gazetecileri Federasyonu ile birlikte Ramazan ayından sonra faaliyetlerine başlayacaklarını duyurdu.

 

Başkan Akbilek, yaptığı açıklamada, Ramazan ayının maddi ve manevi kirlerden temizlenmek, oruçla sıhhat bulmak, yardımlaşma, dayanışma ve Allah rızasına ulaşmak için bir fırsat olduğunu hatırlatarak, İGC yönetimi olarak Ramazan ayı sonrası faaliyetlerine başlayacaklarını kaydetti.

 

"İGC üyeleri ile birlikte kentin değerine değer katmak için yolumuza devam ediyoruz"

 

Ramazan ayı ve pandemi nedeniyle çalışmaları tedbirli şekilde yürüttüklerini ifade eden Başkan Akbilek, şöyle devam etti:

 

 "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de internet hızlı geçişler ve teknoloji bir çok alanda hayatımızda yer tutuğu gibi kurumsallık gerektiren dernek alanında internet sitelerine bir kimlik kazandırma amacıyla çıktığımız bu yolda İGC Türkiye İnternet Gazetecileri Federasyonu ile birlikte Adıyaman'da da bunu fırsata çevirerek Ramazan ayı sonrası faaliyetimize başlıyoruz.

 

Ramazan ayı ve pandemi nedeniyle çalışmalarımızı tedbirli şekilde yürütüyoruz. Bu bağlamda yönetim olarak aldığımız karar doğrultusunda kurumsal bir kimliğe kavuşturma amacıyla kurduğumuz üyelik alımlarında kriterler konularak ilerleyeceğimiz bu yolda Ramazan ay bitimiyle dernek binamızın açılışı yapılmasının ardından ziyaretlerimiz başlayacaktır. İGC üyeleri ile birlikte kentin değerine değer katmak için yolumuza devam ediyoruz."

Yorum Yaz