Adıyaman İGC Yönetiminden Dağtekin'e Ziyaret

Adıyaman İGC Yönetiminden Dağtekin'e Ziyaret

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti (İGC) Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin'i ziyaret etti.

 

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti (İGC) Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyeleri, Erkan Duymaz, Hacı Mustafa Çeliker, Sercan Sakar,  Burak Alkuş, Selçuk Akbaş ve Hidayet Çakır, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin'i ziyaret etti.

 

Türkiye İnternet Gazetecileri Federasyonu öncülüğünde kurulan Adıyaman İGC Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, açılış sonrası ziyaretlerini sürdürürken AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin'i ziyaret ederek kentin sorunları ve yapılan çalışmalar ele alındı.

 

Ziyarette konuşan Başkan Akbilek,"Adıyaman'a yapılan ve  yapılacak olan hizmetleri bir çatı altında toplamak adına kentin neferleri olarak bizler sahalardayız. Bizler memleket sevdalıları olarak huzurun başkenti olan Adıyaman için yapılan hizmetleri ve yapılacak olan hizmetler noktasında Adıyaman İGC olarak bize düşen ne varsa adil ve eşit şekilde yerine getirmeye hazırız."dedi.

 

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  Vatandaşından, Siyasetçisine kadar hepimizin ortak noktası Adıyaman'dır. Adıyaman yapılacak olan her şeye birlikte sahip çıkmamız lazım. Basının bu bağlamda görev ve sorumlulukları oldukça fazladır. Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyetinin Adıyaman için hayırlı uğurlu olması diliyorum."dedi

Yorum Yaz