Adıyaman İGC yönetiminden polislere çiğköfte ve tatlı ikramı

Adıyaman İGC yönetiminden polislere çiğköfte ve tatlı ikramı
Adıyaman İGC yönetiminden polislere çiğköfte ve tatlı ikramı

 

Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri "10 Nisan Polis Haftası" dolayısıyla görevi başında bulunan polislere tatlı ve çiğköfte ikramında bulundu.

 

Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Duymaz, Hacı Mustafa Çeliker, Sercan Sakar, Burak Alkuş, Mehmet Toprak ve Selçuk Akbaş, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Adıyaman- Gölbaşı-Çelikhan ve Kahta karayolu üzerinde emniyet ekiplerince oluşturulan uygulama noktasında görevli bulunan polisleri ziyaret ederek tatlı ve Adıyaman'a özgü olan çiğköfteden ikram etti.
İGC Yönetim Kurulu üyeleri uygulama noktasında polislerin Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası'nı kutlayarak bir süre polis ekipleri ile sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

"Türk Polisimizin şan ve şerefle dolu 176. yılını kutluyorum"
 

Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, ziyarette yaptığı açıklamasında Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti Derneği olarak her şartta gece gündüz mesai mefhumu gözetmeyen çalışan polislerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
 

Akbilek, "Türk polisimizin şan ve şerefle dolu 176. Kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası'nı kutlamak ve bu durumu fırsat bilerek uygulama noktasında görev yapan polis arkadaşlarımıza moral olması için Adıyaman yöresine özgü çiğköfte ve yanı sıra ağızlarının tatlanması için tatlı ikramında bulunduk."dedi.
 

Emniyet Teşkilatı'nın, içinde bulunduğu Kovid-19 salgını ile mücadelede gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışmaya devam ettiğinin altını çizen Akbilek, şu ifadelere yer verdi:

 

"Bu duygu ve düşüncelerle; görevleri başında şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum. Görevlerini büyük bir fedakarlıkla yerine getirmeye devam eden tüm polislerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor, Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yılını ve 10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyorum.
Gece gündüz demeden görevlerinin başından ayrılmayan polislerimiz ile aynı görevi ortak noktada paylaşım sağlayan sahada bulunan basın mensubu arkadaşlarımız hep birlikte daha güzelini yapmak için gayret gösterirken polis ve muhabir ayrılmaz bir parçası olduğunu söylemek bizim için gurur veren bir durumdur."


Kaynak:PHA

Yorum Yaz