Adıyaman Nemrut Rotary Kulübünden bilgisayar desteği

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübünden bilgisayar desteği

Adıyaman Nemrut Rotary Kulüp Başkanı İsmet Atay ve rotaryenler göreve yeni başlayan Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt’u makamında ziyaret ederek bir şehit ailesine teslim edilmek üzere bilgisayar hediye etti.

 

Atay, ziyarette yaptığı konuşmasında, "Vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizin çocuklarını, kardeşleri ve ailesini her zaman bağrımıza basmaktan gurur duyuyoruz."dedi.

 

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim gören öğrencilerimize destek olabilmek için Rotary 2420. Bölge Eğitim ekibinin kulübe dizüstü bilgisayar bağışladığını aktaran Atay, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

"Dizüstü bilgisayarlardan birini şehit Cevdet Canörnek’in kız kardeşi Didem Canörnek’e diğerini ise kendi çabaları ile çalışarak Adıyaman Fen Lisesini kazanan Havin Narin Gözel’e teslim ettik. Umarım bu bilgisayarlar ile öğrencilerimiz uzaktan eğitim sistemi EBA bağlantısı ile derslerinden geri kalmayacak ve eğitim hayatlarını başarı ile sürdürmeye devam edecekleridir. Ben kulübümüze bilgisayar başında bulunan Rotary 2420. Bölge Eğitim ekibine teşekkür ederim."

Yorum Yaz