Adıyaman Trafik Ekipleri Aralıksız Denetim Yapıyor

Adıyaman Trafik Ekipleri Aralıksız Denetim Yapıyor

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri hatalı araç parklarına yönelik çalışmalarını sürdürürken şehir trafiğini etkileyecek durumlara bir an olsun izin vermiyor.

 

İGFA Muhabirimize açıklama yapan Trafik denetleme ekipleri vatandaşlara da çağrıda bulunarak kendilerinden hatalı parklara yönelik, dikkat etmeleri noktasında uyarılarda bulundu "Şehirde oluşan trafik sıkışıklığının en önemli sebebi usulsüz parklardır. Bizler trafik ekipleri olarak 7/24 denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız da hatalı park konusuna daha duyarlı oldukları takdir de Adıyaman trafiği rahat bir nefes alacaktır.

 

‘’İlk öncelik uyarıp sonrasın da yasal mevzuat gereğince gerekli işlemler yapıyoruz"

 

Usulsüz paklanmalara dönük şehir içinde trafik ekipleri olarak, Kaldırımda bulunan araçlar, izinsiz yol işgal etme, durak levhalarının altına araç bırakma gibi olumsuzluklara ekiplerimizce ilk önce uyarıda bulunuyoruz en son çare olarak cezai işlem uyguluyoruz. Trafikte daha rahat araç kullanabilmek için vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz “denildi.

 

Adıyaman Trafiği ile ilgili röportajımızda Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkan Akbilek ve üyelerinden Adıyamanlı hemşerilerimize duyarlılık çağrısı.

 

Başkan Akbilek; Yaya geçitlerine, trafik akışını olumsuz etkileyecek arterlere ve halk otobüsü duraklarına araçlarımızı park etmeyelim. Şehir içi minibüs şöförlerini de uyarıyorum lütfen kendilerine ayrılan durak harici indi, bindi yapmayın. 

 

Denetim sadece trafik polisi ile olacak iş değil Devlet her şöförün başına polis de dikemez,  ama herkesin vicdanı kendi polisi olursa daha yaşanılabilir bir kent oluruz.

 

ADYAMAN (İGFA) -