Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar göreve başladı

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar göreve başladı
Adıyaman Valisi olarak atanan Mahmut Çuhadar, göreve başladı.

Adıyaman Valisi olarak atanan Mahmut Çuhadar, göreve başladı.

 

Valiler kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğinden Adıyaman'a atanan Mahmut Çuhadar bugün kente gelerek göreve başladı.

 

Hava yolu ile Adıyaman’a gelen Mahmut Çuhadar’ı Adıyaman Hükümet Konağı bahçesinde Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, vali yardımcıları, kaymakamlar ile kurum amirleri karşıladı.

 

 Adıyaman için gece gündüz, yağmur çamur demeden çalışacağını ifade eden Vali Mahmut Çuhadar, yaptığı açıklamada,10 Haziran tarihli Resmi gazetede yayımlanan kararname ile Türkiye'mizin güzide şehirlerinden birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Kadim kentimiz, Adıyaman'a vali olarak atanmış bulmuyorum. Bunun sevincini, kıvancını ve gururunu yaşıyorum. Öncelikle bu görevi bize tercih eden, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ya teşekkürü huzurunuzda borç bilirim. Bu teveccühe karşılık bizim de yapacağımız, halka hizmette sınırsız davranmak, çok çalışmak, birinci önceliğimiz olacak. Birçok arkadaşımız, birçok Adıyamanlı hemşehrimiz tarafından arandık, sorulduk hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

 

-"Görev süresince ulaşılamayan vali olmayacağız"

 

Adıyaman'a gelmeden Adıyaman ile ilgili çok olumlu intibalar edindiğine değinen Çuhadar, şunları ifade etti:

 

"Ayrıca burada huzurunuzda sosyal medyadan kutlama mesajları paylaşıp onlara dönemediğim hemşerilerimizden af diliyorum. İleriki günlerde hepsi ile görüşeceğiz inşallah. Nasıl bir vali olacağız?, görev süresince ulaşılamayan bir vali olmayacağız inşallah, bunun sözünü veriyoruz. Öncelikle, halkla birlikte karar alma süreçlerinde halkımızla istişare ve bilgilendirmeler yaparak kesintisiz bir şekilde icraatlarını da devam edeceğiz inşallah. Önceliklerimiz neler olacak, önceliklerimizden birincisi Adıyaman ismini her zaman her yerde duyurmak, öne çıkarmak, hak ettiği değere ulaştırmak için Etkin çaba göstermek, bir önceliğimiz olacaktır. Tabii bu tek başına yapabileceğimiz bir iş değil, ekip çalışması olarak gerçekleştireceğimiz bir iş yine Adıyamanlı vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile kamu sağlığı, elbette ki öncelik vereceğimiz hususlar olacaktır. Bu bağlamda Kovid-19 salgını ile ilgili tedbirler aksatılmadan uygulanmaya devam edilecek ve yayılmayı engelleyecek tedbirler gerekirse değerlendirilecek. Önceliklerimiz arasında gençlerimiz ve sevgili yavrularımızın iyi yetiştirilmesi bulunmaktadır. Ülkemizin geleceği gençlere, yatırım alanlarında çalışmalar yapılacak, milli manevi değerlerine bağlı gençlik yetiştirmek için projeler oluşturacağız."

Yorum Yaz