Adıyamanlı milli sporcular TBMM'de demokrasi nöbetinde buluştu

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks sporcular hainlerce saldırının yapıldığı Gazi Meclis bahçesinde 15 Temmuz nöbeti tuttu.

 

81 ilden Ankara'ya getirilen sporcuların 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamındaki "demokrasi nöbetine " Adıyaman’ı temsilen Kick Boks Milli Takım Teknik Direktörü Haluk Erdoğan ve Adıyamanlı sporcular katıldı.

 

TBMM Gazi Meclis de 15 Temmuz Demokrasi nöbetinde bulunan Kick Boks Milli sporcuları ile TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Ak parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat gençlerle bir araya geldi.

 

TBMM Meclis Camisi İmam Hatibi Ahmet Yedekçi, sporcularla "Vatan sevgisi imandandır" konulu söyleşi gerçekleştirdi. Sporcuların, FETÖ’ nün darbe girişiminde şehit olanların fotoğraflarının yer aldığı tişörtler giydiği görüldü.

 

Daha sonra Erdoğan ve beraberindeki sporcular AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’ı, Ak parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat’ı ziyaret etti.

Yorum Yaz