AGC’den Dağtekin’e Ziyaret

AGC’den Dağtekin’e Ziyaret

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Ak Parti il başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Dağtekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ak Parti İl Başkanlığı kongre sürecinde güven tazeleyerek yeniden il Başkanlığına seçilen Mehmet Dağtekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Adıyaman temsilcisi Mehmet Cihan Akbilek, AGC ikinci Başkanı Selahattin Alptekin, AGC Muhasibi Mehmet Toprak ve Yılmaz Çoban katıldı.

 

Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu ziyaret son derece samimi havada geçti.

 

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya; Yeniden İl Başkanlığına seçilen Dağtekin ve ekibine başarılar dileyerek, seçilmiş kişilerin basınla iyi ilişkiler kurmasının önemli olduğuna değinen Dişkaya Basın mensupları olarak ilimizin sorun ve sıkıntılarını çözüm noktasında dile getireceğiz siyasilerde ilimiz için elinden geleni yapacaktır. Adıyaman’da proje merkezi eksiğimiz vardır Sivil toplum örgütleri artık koltuklarından kalkıp projeler üretmeli dedi.

 

İGF Adıyaman Temsilcisi ve AGC İkinci Başkanı Mehmet Cihan Akbilek; Basın mensupları olarak siyasilerimizle, sivil toplum örgütlerimizle ortak hareket edip sevdamız Adıyaman diyeceğiz  kongrede güven tazeleyerek yeniden Ak Parti il Başkanlığına seçilen Mehmet Dağtekin ve yönetimine başarılar diliyorum.

 

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak; Adıyaman basınını yakından takip ediyoruz. Basınımızın yapmış olduğu tüm haberleri dikkate alıp gereken ne ise onları yapıyoruz. Adıyaman Milletvekilleri olarak telefonlarımız yirmi dört saat açık bizleri arayan kim olursa olsun mutlaka dönüş yapıyoruz elimizden geldiği kadar vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm buluyoruz dedi.

 

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin; AGC yönetimi ve üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Basın bu memleketin gözü kulağı Basın mensuplarımızı her zaman önemseyip yazdıklarını dikkate alıyoruz. Hepimizin sevdası Adıyaman dedi.

Yorum Yaz