AGC’DEN VALİ ÇUHADAR’A ZİYARET

AGC’DEN VALİ ÇUHADAR’A ZİYARET

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

“HİZMET ETMEK İÇİN GELDİK”

 

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, hizmet için geldiğini belirterek, “Gerekirse Adıyaman için Ankara’da yatarız. 7-24 çalışırım. Uykuyla pek aram iyi değil. Efendilik etmeye gelmedik. Sizden birisi gibi ilime hizmet etmeye geldim. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın İçişleri Bakanımız nasıl uyumuyorsa nasıl gece gündüz çalışıyorsa bizlerde aynı tempoyla çalışacağız. Bizlere bu görevi layık gördük. Bizde halkımıza hizmet etmek için mücadele edeceğiz. “ şeklinde konuştu.

 

 “VALİMİZİN TEMPOSUNA BÜTÜN BÜROKRASİNİN AYAK UYDURMASI GEREKİR”

 

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, valilik makamı önemine değinerek “ Yeni başlayan valimize hayırlı olsun diliyoruz. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte başarılar diledik. Adıyaman her alanda önemli bir şehir konumundadır. Özellikle bürokrasinin hızlanması aktif hale gelmesi temennimizdir. Umudumuz geldiği gün sahaya inen sayın valimizin bu temposuna bütün bürokrasinin ayak uydurmasıdır. Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti özellikle dağınık durumdaki internet sitelerimizin derli toplu bir hal alması için cemiyet bünyesinde bir yapılanmaya gitti. İnşallah önüne gelen bir site açıp, haberciyim demeyecek.” İfadelerini kullandı.

Yorum Yaz