Ailemle Birlikte Spor Yapıyorum Projesi

Ailemle Birlikte Spor Yapıyorum Projesi
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spora Projesi” tüm salon ve tesislerimizde

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spora Projesi” tüm salon ve tesislerimizde ailelerimizin ve öğrencilerimizin yoğun katılımları ile devam ediyor.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş,”Okul çağındaki çocuk ve gençlerin sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılmasında ebeveynlerin rolü çok önemli.  Spor aracılığıyla çocuk aile ilişkisinin geliştirilmesi amacıyla hazırlanan bu proje kapsamında Cumhuriyet Spor Salonunda Sporcularımızla, Antrenörlerimiz ve Aileleriyle birlikte spor yapma imkanı bulduk. Adıyaman’da yoğun ilgi gören proje kapsamında Spor etkinliği katılan öğrenciler ve ailelerine Çiğköfte ikramında bulunduk” dedi.

 

İl Müdürü Fikret Keleş ise,”İlimizde spor faaliyetlerini en üst düzeyde gerçekleştirmek ve sporcularımıza sağlıklı bir yaşam ortaya koyabilmeleri için spor yapmalarına imkan sağlıyoruz. Bu konuda bizim en büyük destekçilerimiz halkımız. Onların spor yapmasını ve ailecek tesislerimizden faydalanmalarını istiyoruz. Bizler ve tesislerimiz halkımız için 7/24 çalışıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz