Ak Parti’de Sürpriz İsim Aday Adayı Oldu

Ak Parti’de Sürpriz İsim Aday Adayı Oldu
(TÜRAP) TÜRK-ARAP Ülkeleri İş adamları birliği ve 29 Ülkedeki temsilcimiz İshak Çiftçi Ak Parti Adıyaman Milletvekili aday adayı oldu.

(TÜRAP) TÜRK-ARAP Ülkeleri İş adamları birliği ve 29 Ülkedeki temsilcimiz İshak Çiftçi Ak Parti Adıyaman Milletvekili aday adayı oldu.


Ülkemize yabancı yatırımcıları teşvik eden, Ekonomi Bakanlığı (DEİK) Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu kurucu üyesi, yurt içi ve yurt dışı deneyimleri ve birikimleri ile Milletvekilliğine Aday olan İshak Çiftçi Memleketimiz için büyük kazanım olacaktır.


Geçtiğimiz aylarda Tunus’ta düzenlenen Ajico Co’nun organize ettiği Africa Develoment (Afrika’nın gelişimi) formuna TURAB’ı temsilen Türkiye adına Adıyamanlı Ünlü İş Adamı İshak Çiftçi katıldı. Ve ülkemiz adına önemli kazanımlar sağladı.


Orta derecede Arapça ve çok iyi düzeyde İngilizce bilen yabancı yatırımcılara Ülkemizde yön veren İş Adamı İshak Çiftçinin aday adaylığının duyulması Adıyaman iş dünyasında heyecan yarattı.


Yabancı ve yerli yatırımcılar ile ilimiz arasından köprü olması beklenen İshak Çiftçi’yi Milletvekili adayı olarak görmek isteriz.

Yorum Yaz