Ak Parti Yönetimi Dündar Hukuk Bürosunda Bir Araya Geldi

Ak Parti Yönetimi Dündar Hukuk Bürosunda Bir Araya Geldi

AK PARTİ Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış ve yürütme kurulu üyeleri, Dündar hukuk bürosunda bir araya geldiler.

 

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış ve yürütme kurulu üyeleri, seçim işleri başkanı Av. Furkan Dündar’ın çalışma ofisinde bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptılar. 

 

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, bu ay yürütme kurulu toplantımızı Seçim İşleri Başkanı Av. Furkan Dündar bey’in daveti üzerine çalışma ofisinde toplanıp, önümüzdeki süreçteki projeleri konuşup, bilgi alış verişinde bulunduk. Hep birlikte, Adıyaman’da rekor oy oranı ile Türkiye’de birinci olmak hedefimiz. Sahada olduğu gibi, teşkilatımız ile hep birlikte, üye çalışması ve toplantılar konusunda kararlarımızı aldık. Bugün seçim olacak gibi hazırız. Rabbim bizi bu kutlu davadan ayırmasın. Teşkilatımız ile birlikte hayırlı işler yapmayı nasip etsin dedi.

 

AK Parti Merkez İlçe Seçim işleri Başkanı Av. Furkan Dündar, kutlu davamızın değerli büyüklerimizi ofisimizde ağırlamaktan gurur duyduğunu söyledi. 

 

Ev sahipliğinden dolayı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış ve yürütme kurulu üyeleri, Burak ve Furkan Dündar kardeşlere teşekkür etti.