Al Jazeera Adıyaman'ın Tanıtımına El Attı

Al Jazeera Adıyaman'ın Tanıtımına El Attı
AK Parti 26. Dönem Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara'nın girişimleri sonucu Arap dünyasının lider televizyon kanalı olan ve 300 milyonu aşan izleyici sayısı ile en yüksek izlenme oranına sahip Al Jazeera

AK Parti 26. Dönem Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara'nın girişimleri sonucu Arap dünyasının lider televizyon kanalı olan ve 300 milyonu aşan izleyici sayısı ile en yüksek izlenme oranına sahip Al Jazeera, tarafından yapılan çekimlerin ardından belgesel olarak yayınlanarak Adıyaman'ın tanıtımına büyük katkı sağlaması bekleniyor.

 

Önceki dönem Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara’nın girişimler sonucu Adıyaman’da, Al Jazeera tarafından yapılan çekimlerin ardından Al Jazeera televizyonunda belgesel olarak yayınlanacak.

 

Adıyaman'ın tanıtıma büyük katkısı beklenen belgesel, Al Jazeera'nın sosyal medya hesaplarından da yayınlanarak geniş izleyici kitlesine ulaştırılması hedefleniyor.

 

Boynukara, Adıyaman’ın temel sorunlarından birinin de tarihi ve beşeri değerlerin tanıtımı olduğunu vurgulayarak, Al Jazeera; Nemrut Dağı, Adıyaman tarımının önemli bir değeri olan peygamber üzümü ve el sanatlarıyla ilgili çekimler yapıldı. Bu çekimlerden sonra hazırlanacak belgeseller Adıyaman’ın tanıtımı açısından çok önemli." olduğunu ifade etti.

 

Boynukara, "Milletvekili olsak da olmasak da, Adıyaman makus talihini değiştirmek için elinizden gelen her çalışmayı yapmak zorundayız."dedi.

Yorum Yaz