Amcasının Kalbini Kırdığı İçin İntihara Kalkıştı

Amcasının Kalbini Kırdığı İçin İntihara Kalkıştı
Adıyaman'da, telefonla amcasıyla tartışan ve daha sonra pişman olan ve yanında getirdiği tüfek ile intihara kalkışan

Adıyaman'da, telefonla amcasıyla tartışan ve daha sonra pişman olan ve yanında getirdiği tüfek ile intihara kalkışan Aydın Durmuş, amcası affedince intihardan vazgeçti.

 

Alınan bilgiye göre, olay, akşam Kapcami Mahallesi'nde meydana geldi.

 

Bilinmeyen nedenden dolayı telefonda Aydın Durmuş amcası Mehmet Durmuş ile tartıştı.

 

Bir süre sonra pişman olan Aydın Durmuş, yanına aldığı tüfek ile Gölbaşı Caddesi üzeri Sümer Meydanında bulunan Atatürk Heykeline çıktı. Sağa- sola ateş eden  Durmuş, bağırarak amcasının gelmesini istedi. Durmuş'u görenlerin ihbarıyla olay yerine çok polis sevk edildi.

 

Özel Hareket polislerinde önlem aldığı olayda polis bir süre Durmuş'u ikna etmeye çalıştı. İkna olmayan Durmuş, çenesinin altına tüfek'i dayayarak polislerden amcasının gelmesini istedi. Polis, Mehmet Durmuş'u arayarak yeğeninin intihar edeceğini ve gelmesini istedi.

 

Olay yerine gelen Mehmet Durmuş'a polisler tarafından kurşungeçirmez yelek giydirildi. Yeğeninin yanına yaklaşan Mehmet Durmuş'a Aydın Durmuş, herkesin önünde affettiği söylemesini istedi.

 

Mehmet Durmuş ise affettiğini söylemesi üzerine Aydın Durmuş, elindeki tüfek'i polislere teslim ederek amcasına sarılan Aydın Durmuş, uzun süre sevinç gözyaşları döktü. Polis tarafından gözaltına alınan Durmuş, hazırda bekletilen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

 

Aydın Durmuş, en sevdiği insanın amcası olduğunu ve onu da kaybederse bu hayatta yaşamanın bir anlamı olmadığını onun kalbini kırdığını söyledi. Aydın Durmuş'un intihar teşebbüsünü ise çevredeki vatandaşlar ise film izler gibi izledi.







Yorum Yaz