ASKF’de Taşkın Güven Tazeledi

ASKF’de Taşkın Güven Tazeledi
Adıyaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığına mevcut başkan Cenap Taşkın yeniden seçildi.

Adıyaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığına mevcut başkan Cenap Taşkın yeniden seçildi.

 

Adıyaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 2010 yılından buyana görevde olan mevcut Başkan Cenap Taşkın ve yönetim kurulu tek liste ile girdiği ASKF olağan genel kurulunda delegelerin tam desteği ile yeniden başkan seçildi.

 

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplandı salonunda gerçekleşen, divan başkanlığını Bayram Kılınç, katip üyeliğini Abdurrahman Aydemir ve Said Taşkın'ın yaptığı kongrede, ASKF yönetim kurulu üyeleri Kulüp başkanları ve çok sayıda sporsever katıldı.

 

ASKF Başkanı Cenap Taşkın'ın faaliyet raporunu okumasının ardından kongreye tek liste halinde giren mevcut başkan Taşkın, 143 delegeden 110'ünün oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

 

Adıyaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Cenap Taşkın, burada yaptığı konuşmada, 9 yılık başkanlık döneminde çok önemli işlere imza attıklarını söyledi.

 

Taşkın, şunları ifade etti:

 

"Federasyonumuzda 47 faaliyet gösteren kulüplerimizden 41 kulübümüz üye olduğu 15 gün önceden yerel gazete olağan genel kurul çağrımıza yayınlayarak kongremizi yaptık. Bildiğiniz üzere sosyal medya üzerinden ucuz kahramanlık yapan kişi ve kurumlar var. Bunlara açıkça söylüyorum. Bu camiada hesap verilebilecek tek yer genel kuruldur. Ama maalesef genel kurula gelecek cesareti olmayanlar, federasyon üzerinde gelecek hesapları yapıyorlar. Federasyon hakkında gerçeği yansıtmayana yazılar yazan kişiler hakkında il disiplin kuruluna sevk edilerek gerekli işlerimler yapacağız. Ben yeni yönetime başarılar diliyorum. Bizleri 9 yıla taşıyan tüm yönetim kurullarına teşekkür ediyorum. Bu kongrenin Adıyaman’a hayırlı olmasını diliyorum."

Yorum Yaz