Aydın ve Fırat’dan İGC’ye anlamlı ziyaret

Aydın ve Fırat’dan İGC’ye anlamlı ziyaret

ADIYAMAN’da Gazeteciler cemiyeti  (AGC) bünyesinde yer alan İnternet Gazetecilerini Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Ak Parti Milletvekili Halil Fırat ve Ak Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ziyarette bulundu.

 

Cemiyet Binasında gerçekleşen ziyarete Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyetini Başkanı Mehmet Cihan Akbilek,  Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Yusuf Dündar, İGC Genel sekreteri Mehmet Toprak ve yönetimin kurulu üyeleri katıldı.

 

ADIYAMAN İnternet Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın,”Adıyaman’da başarılı işlere imza atan İnternet Gazeteciler Cemiyetini kutluyorum. Günümüzde internet haberciliğin geliştiğini görüyoruz. Adıyaman’da birbirinde değerli kardeşlerimizin bu cemiyet altında toplanıp birlik ve beraberlik içerisinde olmaları çok güzel İnternet Gazeteciler Cemiyeti üyelerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

 

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya; Ak Parti Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Ak Parti Milletvekili Halil Fırat ve Ak Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin’in cemiyetimizi ziyareti bizleri ziyadesi ile mutlu etti dedi.

 

ADIYAMAN İnternet Gazeteciler Cemiyetini Başkanı Mehmet Cihan,” Ak Parti Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Ak Parti Milletvekili Halil Fırat ve Ak Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ziyaretleri bizleri çok mutlu etti.  Yönetimim ve üyelerim adına çok teşekkür ediyorum dedi.

Yorumlar
hasan

İGC İnşaAllah bu memleketin sesi olur

hasan

20 Ocak 2021 01:33

Yorum Yaz