Başkan Adayı Kırmızıyı Halk Bağrına Bastı

Başkan Adayı Kırmızıyı Halk Bağrına Bastı
İYİ Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Abdulkadir Kırmızı, amacının Adıyaman’ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek olduğunu ifade etti.

İYİ Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Abdulkadir Kırmızı, amacının Adıyaman’ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek olduğunu ifade etti.

 

İYİ Partinin Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Kırmızı, Sağlık Ocağı Caddesi ve Gölebatmaz Caddesinde esnafla bir araya geldi.

 

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kırmızı, esnaftan tam destek alacaklarını belirterek, gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Adıyamanlı vatandaşların değişimden yana karar vermesinin ardından tecrübeli başkan adayı Kırmızı, sıkmadık el çalmadık kapı bırakmıyor.

 

Her akşam saatlerinde vatandaşlarla biraraya gelen Kırmızı, Atatürk bulvarında bulunan seçim karargahında vatandaşlar tarafından meşalelerle ve alkışlarla karşıladı. Yaklaşık 200 kişinin katıldığını gecede, vatandaşlar, ‘Başkan Kırmızı’ sloganlarıyla başkan adayına destek verdi.

 

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kırmızı’ya İyi Partili Mahmut Bozkurt, Merkez İlçe Başkanı Hicri Gürsoy ve çok sayıda partili eşlik etti.

 

Adıyamanlı vatandaşlar, başkan Kırmızı’ya tam destek vererek başkanlığını şimdiden tebrik etti.

 

Kırmızı, burada yaptığı konuşmasında, 31 Mart zaferine doğru emin adımlarla yollarına devam ettiklerini vurgulayarak, “Özellikle esnaf ziyaretlerimiz ve mahalle toplantılarımız beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Vatandaşlarımız değişim istiyor, hizmet istiyor. Bizde bunu yapacağız. Hizmet için geliyoruz. Adıyaman’ımız için çok önemli ve güzel projelerimiz var. Kentimizi daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz ”dedi. 

 

-"15 YILDIR HASRET KALINAN HİZMETİ TEKRAR GETİRECEĞİZ"

 

Projeleri hakkında bilgi veren Başkan adayı Kırmızı, şöyle devam etti:

 

"Şehrimize kazandıracağımız ilk projemizi hükümet konağı önünde gerçekleştireceğiz. Teknik ekibimizle yaptığımız çalışmalar sonucunda Atatürk Bulvarında bat-çık proje çalışmalarımızı sizlerle paylaşıyorum. Siz değerli vatandaşlarımızın görüşleri ile proje revizyonu gerçekleştirebiliriz. Bizim için aslolan sizlerin görüşleridir. Yaklaşık 22 bin 800 metreküp zemin kazısı ve 1 milyon 920 ton asfalt kullanacağız. Böylece trafik sorununu bir nebze çözerek Adıyaman’ımızı 15 yıldır hasret kaldığı hizmetle tekrar tanıştıracağız. Adıyaman’ı büyükşehir yapacağız dedik ve büyükşehir olma yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Halkımız artık somut projeler görmek istiyor, vaat dinlemek istemiyor, bunun farkındayız. İnşai, altyapı ve teknoloji alanında proje çalışmalarımız tamamlandığında sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. 31 Mart Yerel seçimlerinde Adıyaman’ı daha ileriye taşımak için desteklerinizi ve oylarınızı bekliyorum" ifadelerini kullandı.

 

-"ADIYAMANIMIZI SEL FELAKETİNDEN KURTARACAĞIM"

 

Her yıl kış aylarında sağanak yağışlar nedeniyle oluşan sel felaketine çözüm bulduklarını açıklayan Abdulkadir Kırmızı,"Adıyaman yıllardır sel felaketleri ile boğuşuyor. Görüntülerini izlediğiniz yer ne yazık ki Adıyaman, her kış mağdur oluyorsunuz. Kuzeyimizde bulunan Karadağ'ın kot değeri, Adıyaman Merkez'den fazla olduğundan yaklaşık 3 bin 500 kilometrekare alanın yağmur suları merkezimize inmektedir. 31 Mart yerel seçimlerinde bizi göreve getirirseniz 3. çevre yoluna yaklaşık 8,3 kilometre yağmursuyu hattı ve teknik ekiplerimizce tespit ettiğimiz 34 sokağa tülani yapacağız. Kuzey kuşaklamasını Eğriçayı üzerinden tahliye edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz