Başkan Akbilek; 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Başkan Akbilek; 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, “Bir toplumun gelişmesi, kalkınması ve refaha erişmesi ancak eğitimle mümkündür. Dolayısıyla milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerinin üstün çalışmalarına bağlıdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip olmaları, milli kültür ve tarihimize bağlı, evrensel değerlere açık, aklı hür, vicdanı hür kişiler olarak yetiştirdikleri için öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyorum.

 

Geleceğin teminatı olan çocukları büyük bir fedakârlık ve özveriyle yarınlara hazırlayarak, görevini en iyi şekilde yerine getiren tüm eğitimcilerin bir gün değil, her günlerinin özel olduğunu belirten Başkan

 

Akbilek; Hayatın merkezine insanı alan,  düşüncelerimizin oluşmasında büyük emekleri olan öğretmenlerimize başarılar, emekli öğretmenlerimize, sağlık, huzur ve esenlikler, vefat eden öğretmenlerimize ise Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Geleceğimize yön veren tüm eğitimcilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.”

Yorum Yaz