Başkan Dağtekin Parti Binasında Adıyaman Halkının Sorunlarını Dinledi

Başkan Dağtekin Parti Binasında Adıyaman Halkının Sorunlarını Dinledi

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin parti binasında vatandaşlar ile birlikte olmaya devam ediyor.

 

Başkan Dağtekin Vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz her gün bizim için çok kıymetli. Çünkü bizler her koşulda vatandaşımıza hizmet etmek ve problemleri çözmek için varız. Vatandaşlarımızdan aldığımız öneriler, gelen talepleri ilgililere iletiyoruz dedi.

 

"Kapımız ve Gönlümüz Herkese Açık"

Başkan Dağtekin, 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. 

 

AK Parti olarak sürekli halkımız ile birlikteyiz. Adıyamanlı hemşerilerimiz partimiz kurulduğundan bu yana istikrar ve güvenden yana oldu. Adıyaman ve hemşerilerimiz için ne yapsak az.

"2023 Hedefleri Doğrultusunda İlerliyoruz"

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

2023 yılına kadar çalmadık kapı, basmadık yer ve sıkmadığımız el kalmayacak. Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclis üyelerimiz, Belediye Meclis üyelerimiz, Mahalle başkanlarımız ve teşkilatımız ile sahadayız.

 

"2023 Seçimlerine Hazırız"

 

Başkan Dağtekin konuşmasının sonunda,  Liderimiz kutlu davada bu yükü bu dönem bize yükledi. Durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Elimizden gelen gayreti gösterecek ve partimizin başarısını en üst seviyeye çıkaracağız dedi.