Başkan Dişkaya; Bu Onur Bize Yeter

Başkan Dişkaya; Bu Onur Bize Yeter

ADIYAMAN COVİT BULAŞIMI VE YAYILMASINDA TÜRKİYE VE DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU TESCİLLENDİ 

 

Sağlık Bakanın kitle Bağışıklığı en yüksek il Adıyaman demesinin ardından Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya açıklama yaptı.

 

Başkan Dişkaya Adıyaman Gazeteciler Cemiyetinde gerçekleştirdiği toplantıda Covid-19 yayılma bulaşmada Adıyaman ŞAMPİYON.  Adıyaman maalesef sürü bağışıklığı unvanını aldı. Dolayısıyla bunu kutlamamız lazım sabaha kadar Adıyaman sokaklarında eğlence düzenlenmeli sonuçta bu memleket bir defa şampiyon oldu. Dünya bilim adamları Adıyaman’a gelmeli bunu nasıl başardığımızı Tabii ki yönetenlerimiz inde unutmamaları lazım böyle dünyaca ünü bir başarıyı kayaşehir kazanmalarını nasıl başardıklarını mutlaka üniversitelerde konferanslarla anlatmalıdırlar. Bilgi birikim başarı kolay gelmiyor. Adıyaman Sokaklarda kullanılıp atılan maskeleri atanlar bulunup ödüllendirilmelidirler.  

 

VE FİNAL ADIYAMAN SÜRÜ OLDU..

 

Artık aşıya gerek yok  bakıma gerek yok nasılsa yüzde 70’e bulaşmış kaldı yüzde 30 onlarda sürüye katılsın ölen ölür kalan sağlar bizimdir. Yaşasın yalakalık ve yağcılık siz yalakalığa devam edin biz ölsek de önemli değil.

 

GELELİM DİYECEKLERİMİZE 

 

Koskoca Adıyaman’da bir tane hastane var Başhekim ne yapsın Covit-19 şüphelisi Emar cihazına giriyor ardından sağlam hastada aynı cihaza giriyor sizce bu nekadar doğru? Sorarım sizlere.

 

Hastanemizde yoğun bakımlar Ecel bahçeşehir bakım haline gelmiş yetkililer aman hastanelere gelmeyin buralarda virüs var diyor vatandaş ne yapsın ölsün mü tedbirinizi alacak gücünüz yok mu?

 

**DERHAL HASTANE SADECE COVİD-19 HASTALARINA TAHSİS EDİLMELİDİR 82 YIL BOŞALTILIP SÜRATLE NORMAL HASTANEYE ÇEVRİLMELİDİR. YADA KADIN DOĞUM HASTANEYE NAKLEDİLMELİ  KADIN DOĞUMUN YERİ KOVİT HASTALARINA TAHSİS EDİLMELİDİR. ODA OLMASA KADIN DOĞUMUN KARŞISINDAKI DİŞ FAKÜLTESİ DEVASA YER BOŞALTILIP COVİT HASTALARINA AYRILMALIDIR BUNLAR MİLLETİN RAHATINI BOZUYORSA ESKİ DEVLET HASTANESİNİN YERİNE 1 HAFTADA PREFABRİK BİR COVİD-19 HASTANESİ KURULMALIDIR.  SÜRÜ OLAN HALKIMIZIN BU ÇİLEDEN KURTARILMASI VE GÜVENLİ ŞEKİLDE SAHİPLİK EDİLMESİNİ ARZ EDİYORUZ. ZAMANINDA RADİKAL TEDBİRLER ALINMIŞ OLSAYDI  NE BU ÜNVANI ALIRDIK NEDE BUNCA İNSANIMIZI KARA TOPRAĞA VERİRDİK....

Yorum Yaz