Başkan Duyurdu Vali Sorunu Çözdü

Başkan Duyurdu Vali Sorunu Çözdü
Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya, Okullarda alınan kayıt parasından dolayı gündeme getirdiği konuya Vali Abdullah Erin duyarlılık gösterdi
Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya, Okullarda alınan kayıt parasından dolayı gündeme getirdiği konuya Vali Abdullah Erin duyarlılık gösterdi.


Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, Devlet okullarımızda çocuklarımızın sağlığı için bedava süt dağıtıldığı mağduriyet olmasın diye bedava kitap dağıtıldığı bu ortamda okullarımızın bir kısmında aleni pazarlıklarla öğrenci kayıtlarından para istendiği okul aile birliklerinin de bu işe alet edildikleri bilgisi üzerine açıklamalarımız neticesinde;


Adıyaman Valimiz duyarlılık gösterdiler. Anında Milli Eğitim Müdürlüğüne yazılı ve sözlü talimat verdiklerini yetmedi.  Birde Milli Eğitim Müdür yardımcısını bu iş için görevlendirdiklerini şiddetle bu tür işlere karşı olduklarını konunun yakından takipçisi olacaklarını açıkladılar.


Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, konuya gösterdiği duyarlılıktan dolayı Sayın Valime çok teşekkür ederim. Tek kuruş para velilerimiz okullara ödemesinler. Lütfen okullardan talep olursa bizlere bilgi verilmesi halinde basın mensuplarımız anında konu mahalline gidip gerekli araştırmayı yapacaklardır. Valiliğimizin bu kati talimatlarından sonra yinede para işine karışan okul olursa canları kötü yanar.

Yorum Yaz