Başkan İşeri, "Kudüs´te insanlık ölüyor, bayram hüzünlü geçiyor"

Başkan İşeri,
Adıyaman´ın Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında İsrail´in Filistin´e yönelik saldırılarını kınadı.
Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri, İsrail´in, Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği çirkin ve hain saldırıların gölgesinde hüzünlü ve bir o kadar da buruk bir bayram geçtiğinin söyledi.
İnsanlığın Kudüs´te öldüğüne dikkat çeken Başkan Mustafa İşeri, "İsrail´in, Mescid-i Aksa ve Filistinli kardeşlerimize yönelik gerçekleştirdiği çirkin ve hain saldırıların gölgesinde hüzünlü ve bir o kadar da buruk bir bayram geçiyor. Kudüs´te insanlık ölüyor. Bayramlarımız hüzünlü ve bir o kadar da buruk. İsrail´in Doğu Kudüs´te Filistinlilere yönelik düzenlediği saldırılardan dolayı bu bayram bütün İslam alemine zehir oldu. Filistin ve Kudüs´ün İsrail tarafından işgali bütün dünyadaki Müslümanların bayramını yasa çevirdi. İsrail´in bitmek bilmeyen bu zulmünü şiddetle kınıyoruz.
Ramazan Bayramı´nın, başta zulüm altındaki kardeşlerimiz olmak üzere tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyor, Kudüs´ün özgürlüğüne kavuştuğu gerçek bayramları yaşamak ümidiyle." ifadelerine yer verdi.