Başkan Kılınç, yeni projeler için Ankara´da temaslarda bulundu

Başkan Kılınç, yeni projeler için Ankara´da temaslarda bulundu

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Adıyaman´a yeni projeler kazandırılması için Ankara´da çeşitli temaslarda bulundu.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımıyla Ankara Kızılcahamam´da düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılmak üzere Ankara´ya giden Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Adıyaman´a önemli yatırımlar kazandırılması için çeşitli ziyaretlerde bulunmayı da ihmal etmedi.
Ankara´da gerçekleştirdiği ziyaretlerin ilkini, Çevre, Şehircilik ve İlklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ve Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Bakır´a yapan Başkan Kılınç, Adıyaman´daki kentsel dönüşüm sürecindeki sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulunup, vatandaşların taleplerini en güçlü şekilde dile getirdi. Daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürü Turan Konak´ı ziyaret eden Başkan Kılınç, burada da belediyenin insan kaynakları konularında istişarelerde bulundu. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan Koç´u da makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Genel Müdür Koç´la yaptıkları görüşmede, Adıyaman´daki engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik çalışmalarla, Adıyaman´da yapmayı planladıkları engelli misafirhanesi ve yaşlı destek merkezi noktasında görüş alışverişinde bulundu.
Başkan Kılınç ziyaretler sonunda yaptığı açıklamada, tüm yetkililere misafirperverliklerinden ve sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür etti.