Başkan Kutlu Zorlu Bir Sınav'da

Başkan Kutlu Zorlu Bir Sınav'da
Köşe yazarımız Mehmet Cihan Akbilek'in kaleme aldığı Başkan zorlu bi sınav'da hedef 2019 Başlıklı köşe yazısı

Son bir yıl 2019


Adıyaman Belediyesin de Başkan ne derse desin çalışmayan görevini layık'ı ile yerine getirmeyen calisanlar var. Biliyoruz ki Başkan'da bunun farkında. Değişim için bizlerinde Başkan kutlu'ya destek olup bilgi ve birikimlerimizi paylasmamiz lazım.


Adıyaman Belediyesi Dönüm noktasında. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019 için var gücüyle çalışırken ve teşkilatlara, Belediyelere sakın ipi elden bırakmayın halkı küstürmeyin hizmette aksama olmasın derken Adıyaman Belediyesi üzerindeki ölü toprağını halen atamadı.Belediye de Birim Müdürleri de dahil en alt tabakasına kadar çalışmayan, bananeci zihniyetli çalısanlarla dolu. Başkan'ın çalışmasına koşturmasına sözümüz yok... ALLAH yukarıda dürüst,çalışkan biri ama ekip yok işte en önemliside bu.


Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu 2019 seçimlerine kadar Kente hizmet edecek uyumayacak bir ekip kurmalı. Başkan,misyonu ve vizyonu yeniden belirlemeli.Belediye personellerini en baştan en alta süzüp elekten geçirmeli ve bu bunun adamı şu bunun adamı dememeli Ahbap Çavuş ilişkisini bir kenara atmalı .Ülke demeli, memleket demeli aksi halde bunun faturası Başkan Kutlu'ya sadece Belediye Başkanlığı olarak kesilebilir ama Şuan ülkemizde iç ve dış mihraklara karşı mertçe yiğitçe mücadele eden Cumhurbaşkanımıza Başkan Kutlu'dan daha fazla zarar verebilir. Bunun vebalinide kimse kaldıramaz.


Alt yapı ile uğraştığını her fırsatta dile getiren Başkan Kutlu şunu unutmamalı ki alt yapı sorunu olan hiçbir kent kalmadı.Sadece bu sıkıntıyı Adıyaman yaşıyor.Yol yapma, kaldırım yapma, dönemleri artık bitmeli bu şehre alt geçit üst geçitler yapılmalı. Şehrin vizyonu değişmeli...


Başkan Makalemizi dikkate alır ya da almaz bilemeyiz hedef 2019 dediğimiz şu günlerde bu vebal hepimizin biz üzerimize düşeni yaptık. İçimizden geçenleri kalemimizle kağıda döktük Başkana sunduk top artık sizde...


Adıyaman Gündemi köşe yazarı


Mehmet Cihan Akbilek

Yorum Yaz