Başkan Mehmet Cihan Akbilek’ten 10 Kasım Mesajı

Başkan Mehmet Cihan Akbilek’ten 10 Kasım Mesajı

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 82. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla andığını belirten Başkan Mehmet Cihan Akbilek, “Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 82. ölüm yıldönümünde Türk Milleti olarak bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anmaktayız.

 

Tüm hayatını ülkesine ve milletine adayan Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük ideali, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı.Bizler de Atatürk'ün gösterdiği istikamet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi bütün değerleriyle yaşatıp, geliştirip gelecek nesillere devredeceğiz ve onlar da aynı azim ve kararlılıkla bu yolda mücadele vereceklerdir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 10 Kasım 1938 günü ebediyete uğurladığımız Cumhuriyet’imizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Yorum Yaz