Başkan Öztürk; Godoşlara Boyun Eğmedim

Başkan Öztürk; Godoşlara Boyun Eğmedim
Başkan Öztürk:"Algı Üzerinden Hükmetmeye Çalışan Godoşlara Boyun Eğmedim"

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk,"Memleketi kurban etmeye çalışan bu hesaplarını iftira ile fitne fesat çıkarma ile, dışlama üzerinden, algı üzerinden hükmetmeye çalışan godoşlara boyun eğmedim"dedi.

 

Görev boyunca partili partisiz ayrımı yapmadığını belirten Besni İlçe Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, şunları kaydetti:

 

"Görev sürem boyunca partili partisiz ayrımı yapmadan herkesin belediye başkanı olmaya çalıştım. Besni'mizi daha ileriye taşımak noktasında kimin kapısı çalınacaksa çaldık. Ne yapılması gerekiyorsa elimizden gelen gayreti gösterdik. Bizim için önce millet, önce memleket gelir.

 

Görev sürem içerisinde kendi küçük hesaplarına, hırsına, kinine memleketi kurban etmeye çalışan bu hesaplarını iftira ile fitne fesat çıkarma ile dışlama üzerinden, algı üzerinden hükmetmeye çalışan godoşlara boyun eğmedim. Memleket varken benim bir kıymetim yoktur. Bu süre zarfında desteğini benden esirgemeyen değerli B esni halkına ve kıymetli dostlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreç'i dostlarımız ve kıymetli Besni halkı ile yaptığımız istişareler sonucu sizlere açıklayacağım. Takdir kıymetli Besni halkınındır."

Yorum Yaz