Beşiktaş’tan Adıyamanlı Çocuklara Anlamlı Ziyaret

Beşiktaş’tan Adıyamanlı Çocuklara Anlamlı Ziyaret
İstanbul Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Esen, Adıyaman’ın Ilıcak köyünde eğitim gören çocukları ziyaret ederek

İstanbul Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Esen, Adıyaman’ın Ilıcak köyünde eğitim gören çocukları ziyaret ederek, giyim ve kırtasiye yardımında bulundular.

 

Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Adıyaman merkeze bağlı Ilıcak İlköğretim okulundaki öğrencilerine giyim, Kırtasiye ve forma hediye ettiler.

 

Ziyaretleriyle ilgili açıklamada bulunan Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Esen,dernek olarak 3 aydır faaliyet gösterdiklerini amaçlarının her ay farklı illere giderek hem çocuklara yardim etmeyi hemde sporu sevdirmeyi amaçladıklarını söyledi.

 

Ayrıca Adıyamanlı öğrencilerin Beşiktaş’a olan sevgisinin anlatılmaz olduğunu belirten Esen, "Burada çok iyi ağırlandık. Özellikle öğrencilerin Beşiktaş’a bakışı harika” şeklinde konuştu. 

 

Ilıcak İlköğretim Okulu Müdürü Sedat Gündüz ise, Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneğinin okulumuza yardım yapmasının kendilerini sevindirdiğini belirterek, "Çoğu öğrencilerimizin yapılan bu yardımlara ihtiyacı bulunuyordu. Emeği geçen başta Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Esen’ya ve emeği geçen herkese okulumuz adına şükranlarımızı iletiyoruz" diye konuştu.

Yorum Yaz