Besni’de geniş kapsamlı koronavirüs denetimi

Besni’de geniş kapsamlı koronavirüs denetimi

İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği genelge doğrultusunda “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetimler çerçevesinde Adıyaman'ın Besni ilçesinde maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimleri yapıldı.

 

Sosyal izolasyon ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilmesine yönelik alınan tedbirlere toplun tüm kesimlerinin riayet etmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla başta güvenlik personelleri olmak üzere Besni Kaymakamlık koordinasyonunda oluşturulan ekipler, Yenikent bölgesinde faaliyet gösteren işletmelerde maske, mesafe ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.
Kapsamlı bir şekilde gerçekleştirilen denetlemelere Kaymakam Bedirhan İmamoğlu, Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, İlçe Emniyet Müdürü Metin Cebeci, İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara, İlçe Sağlık Müdür Vekili Ayşe Fulya Ayben, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdür Vekili Hatice Alpaslan kurum personelleri katıldı.

 

Yenikent bölgesindeki denetimlerde esnafları ve vatandaşları maske, mesafe ve hijyen kurallarına karşı uyaran Kaymakam İmamoğlu, Kovid-19 salgınının toplum sağlığına karşı oluşturduğu riski yönetebilmek için sosyal izolasyon ve sosyal mesafe kurallarına toplumun tüm kesimlerinin uymasının önemine değindi.

Yorum Yaz