Besni'nin Sanat Merkezi Sizleri Bekliyor

Besni'nin Sanat Merkezi Sizleri Bekliyor

Adıyaman Besni ilçesinden ilk defa açılan Kara kalem, Yağlıboya, Ahşap Yakma, Seramik, Çömlek, Kokulu Taş, Duvar Boyama, Ayna mozaik kursları yoğun ilgi gördü.

Resim Öğretmeni Küçük Patron Hobi ve Tasarım Evi sahibi Tuba Atlamaz Kara kalemi Ahşap Yakma Sanatıyla, Taş ve Ahşaba hayat veriyor.

Adıyaman Besni İlçesinden yaşayan Küçük Patron Hobi ve Tasarım Evi sahibi Tuba Atlamaz, 7'den 70'e pek çok kursiyere Kara kalem, yağlıboya, ahşap yakma, folyo kabartma, seramik, çömlek, kokulu taş, Duvar Boyama tasarımları, ayna mozaik kursları vermeye devam ediyor.

Resim Öğretmeni Küçük Patron Hobi ve Tasarım Evi sahibi Tuba Atlamaz, "7'den 70'e farklı gruplardan öğrencilerimiz var. İlkokul öğrencisi, ortaokul öğrencisi, halktan insanlar, emeklilerle birlikte sanatın en güzel renklerine dokunuyoruz. Bugüne kadar birçok dalda kurs açtık. Kara kalem, Yağlı Boya, Ahşap Yakma, Seramik, Çömlek, Kokulu Taş, Ayna Mozaik ve Duvar Boyama tasarımları kurslarımız mevcuttur. Tüm Besni halkımızı Yeni Kent Kaymakam Hasan Tütün mahallesinden ve sanat severleri atölyemize bekleriz şeklinde konuştu.