Cam Kapıyı Kırarak Dışarı Çıkan Bulut O Anları Anlattı

Cam Kapıyı Kırarak Dışarı Çıkan Bulut O Anları Anlattı
Adıyaman'da, erkek kuaföründe tıraş olduktan sonra cam kapıya yönelen ve camı kırarak dışarı çıkan Aslan Basri Bulut, (32) yaşadıklarını anlattı.

Adıyaman'da, erkek kuaföründe tıraş olduktan sonra cam kapıya yönelen ve camı kırarak dışarı çıkan Aslan Basri Bulut, (32) yaşadıklarını anlattı.

 

Olay, dün öğleden sonra Kapcami Mahallesi'nde meydana geldi.

 

Bashar Ali'ye ait erkek kuaförüne gelen Aslan Basri Bulut, tıraş olduktan sonra ödeme yaptı, dışarı çıkmak için kapıya yöneldi.

 

Cam kapının kapalı olduğunu fark etmeyen Bulut, kapıya hızla başını çarparak dışarı çıktı. Camın kırılması sonucu hafif yaralanan Bulut, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi edildi.

 

-KAPININ KAPALI OLDUĞUNU HİÇ FARK EDEMEDİM

 

Telefon trafiğinden ötürü acele çıktığını ve camı fark etmediğini anlatan Bulut, olay anını şöyle anlattı:

 

"Tıraş olamaya geldim her şey güzeldi. O ara telefon trafiğim çok olduğu için acele çıkmam gerekiyordu. Kapının kapalı olduğunu hiç fark edemedim. Bir anda kendimi dışarıda buldum. Yani o an nasıldı bilmiyorum cam çok temizdi bende fark edemeyince direk kendimi dışarıda buldum. Camdan dışarı çıktığımda iş yerinde bulunan arkadaşlar sağolsunlar hemen yardımımı koştular kafamda biraz yaralanma oldu. Arkadaşlar yardımcı oldular bana çok büyük bir yaralanmam olmadı."

 

 -CAMIN PARASI NE KADAR İSE ÖDEYEYİM DEDİ

 

İşyeri sahibi Bashar Ali ise, "Uzun yıllardır müşterim kendisi tıraş esnasında üst üste aramalar gelince acele çıkması gerekiyordu. Para üstünü alırken kapının kapalı olduğunu fark etmedi ve direk camdan dışarıya çıktı. Nasıl olduğunu ben anlamadım çok şükür kendisine bir şey olmadı. Camdan dışarı çıktığında şoka girdi ve hayretler içerisinde kaldı. O kadar şoka girmişti ki; dışarıda bile camın parası ne kadar ise ödeyeyim dedi. Bende camı boşver sana bir şey olmadı dedim. Ondan sonra içeriye getirdim ve kafasında üst kısmında yaralanmıştı ve pansuman ettikten sonra gitti."

Yorum Yaz