Cep Telefonu Bataryası Şişerek Alev Aldı

Cep Telefonu Bataryası Şişerek Alev Aldı
Adıyaman'da, tamire getirilen cep telefonun bataryasının yanma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Adıyaman'da, tamire getirilen cep telefonun bataryasının yanma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Alınan bilgiye göre, olay, Hocaömer Mahallesi'nde meydana geldi. Atatürk Caddesi üzerinde Eyyüp Harputluoğlu'na ait cep telefonu işyerine tamiri için getirilen telefon alev aldı.

 

Telefon tamiri yapan Ferit Gölgül,  panikle cep telefonu dışarıya atttı. Telefonun yanmasından ötürü duman altında kalan müşteriler dükkandan tahliye edildi.

 

- CEP TELEFONUNUN YANMASI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

 

Cep telefonun yanma ve işyerinin dumanlar içinde kalma anı ise güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

 

Cep telefonun yanma anını anlatan Eyyüp Harputluoğlu, "o sırada müşteriye bakıyorduk teknik servis ustamız ekran tamirini yapıyordu. Bataryanın yan sanayi olmasından dolayı batarya şişti ve alev almaya başlayınca bir panik yaşadık. Ortalık toz duman oldu o sırada iş yerimizde müşterilerde vardı. Hemen müdahale ettik ve söndürdük bataryayı dışarıya attık. Yani yan sanayi bataryaların neden olduğu şeyler bunlar."dedi.

 

Cep telefonu tamircisi Fetih Görgü, ise cihazı sökerken ısınmaya başladığını belirterek, "içerde sıkışmış olmalı bende bataryayı çıkarttım. Cihaza zarar vermemesi için masanın üstüne koydum batarya şişmeye devam edince ütüne bastırıp biraz havası gitsin derken alev almaya başladı. İki parmağım yandı hemen söndürdük. İşyeri içerisinde bulunan müşterilerimiz panik oldular ama hemen kontrol altına aldık."

Yorum Yaz