CHP 93 Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

CHP 93 Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı
Adıyaman Valiliği önde Atatürk heykeline çelenk koyan CHP Adıyaman il Başkanlığı , CHP 93, Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı.
CHP Adıyaman İl Başkanlığı bu yıl ki kutlamaların son zamanlarda ülkemizde yaşanan olayların kutlamaları olumsuz etkilediğini ve görkemli bir kutlama yapmayacaklarını belirttiler.


CHP genel merkezinin kuruluş yılı kutlamalarının anıt kabir ziyaretiyle başladığını belirten yetkililer, Genel Başkan Kemal Kılıçtaroğlunun Anıtkabir Özel Defteri'ne Kurucu Genel Başkan Atatürk'e hitaben bir mesaj yazdığını kaydederek yazdığı mesajında şu görüşlere yer verildiğini belirttiler.


Genel Başkan Kemal Kılıçtaroğlunun mesajı şu şekilde; "Büyük Atatürk, Sayın Genel Başkanım,


Devrimlerinin ve Cumhuriyetimizin yılmaz savunucusu olan arkadaşlarımızla birlikte kuruluşumuzun 93'üncü yılında sizi bir kez daha şükranla, minnetle anıyoruz.


İlke ve devrimlerinin ne kadar önemli olduğu bugün çok daha iyi anlaşılmakta, dünyanın bütün mazlum milletlerine yol gösterici olmaktadır.


Eşsiz dehan ve milletimizin bin bir emeği ile kurulan, bizlere kendi yurdumuzda özgür ve onurlu yaşama imkanı sunan Cumhuriyetimiz, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti ilkeleriyle çağdaş uygarlık seviyesinin bile üstüne çıkma hedefine mutlaka ulaşacaktır. Bu yolda en büyük güvencemiz, Cumhuriyetin temel değerlerine ve özgürlükçü demokrasiye inanan, bu uğurda her fedakarlığı göze alan aziz milletimizdir.


Kurucusu olduğunuz CHP, emanetinize sahip çıkmakta, birlik ve bütünlüğümüzü korumak, demokrasimizi güçlendirmek ve sosyal adaleti sağlamak için aydınlattığınız yolda büyük azim ve kararlılıkla yürümeye devam etmektedir."

Yorum Yaz