Erbakan Adıyaman İl Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

Erbakan Adıyaman İl Teşkilatıyla Bir Araya Geldi
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Adıyaman il teşkilatıyla bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Adıyaman il teşkilatıyla bir araya geldi.

 

Malatya'ya geçecek burada Yeniden Refah Partisi 1. İl Kongresine katılmak üzere Ankara'dan Adıyaman'a hava yolu ile gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, sabah saatlerinde Türkiye Petrolleri'nde Adıyaman il teşkilatıyla düzenlenen programa katıldı.

 

Kahvaltıda buluşan partilerle buluşan Erbakan, 17 Kasım'da Ankara Arena Spor Salonunda yapılacak olan kongre sonrası seçim çalışmalarına gireceklerini söyledi.

 

İl kongrelerinin hızla devam ettiğini belirten Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Adıyaman üzerinden Malatya'ya geçerek Yeniden Refah Partisinin 1. İl Kongresini yapacaklarını kaydetti.

 

Erbakan, şunları kaydetti:

 

"inşallah akşamda Kayseri'de inşallah Yeniden Refah Partimizin 1. İl Kongresini gerçekleştireceğiz. Tüm Türkiye'de olduğu gibi burada Adıyaman'da da büyük bir ilgiyle büyük bir coşkuyla karşılandık. Allah bütün teşkilatımızdan Adıyamanlılardan razı olsun. Bizleri de bu teveccühe layık eylesin inşallah ve yeniden inşallah Yeniden Refah Partimizin İslam alamenin ve insanlığın kurtuluşuna vesile kılsın. İl kongrelerimiz bütün hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki hafta sonu son il kongrelerimizi yapacağız. Ve inşallah 17 Kasım'da Ankara'da Arena Spor Salonunda büyük kongreyi yaparak inşallah bir sonraki seçime Yeniden Refah Partisi olarak gireceğiz. İnşallah milletimizin dualarıyla Yeniden Refah Parti olarak hizmet edeceğiz. Bu vesileyle bütün Adıyamanlılara selamlarımı ve hürmetlerimi iletiyorum."

Yorum Yaz