Eski Futbolcu Geldiği Yeri Unutmadı

Eski Futbolcu Geldiği Yeri Unutmadı

Adıyamanspor’lu Eski Futbolcudan Geleceğin Yıldızlarına Malzeme Desteği

 

Adıyamanspor’lu eski futbolcu Abdurrahman Yolcu, ilimiz 2. Amatör Küme takımlarından Sarayspor’a özel bir firma sponsorluğunda malzeme yardımında bulundu. Daha önce Adıyamanspor, Ceyhanspor ve Bingölspor gibi birçok profesyonel kulüpte top koşturan Abdurrahman Yolcu, firma yöneticisi Yemliha Boyraz, Kulüp Yöneticileri Okan Kılavuz, Kadir Çakır, Göksel Yıldırım ve Teknik Direktör Ramiz Karaca’nın da yer aldığı törende Saraysporlu Futbolculara 25 adet eşofman hediye etti.

 

Törende konuşan Abdurrahman Yolcu, genç sporculara karınca kararınca da olsa destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Öncelikle bizlere sponsor olan firmanın Bölge Yöneticiliği görevini yürüten Yemliha Boyraz’a teşekkürlerimi sunuyorum. Amacımız Adıyaman’daki futbola gücümüz nispetinde katkı sunmaktır.  Bugün, geleceğimizin teminatı olan genç sporcu kardeşlerimize 25 adet eşofman hediye ettik. Hedefimiz bu sayıyı hem kulüp hem de malzeme bazında arttırmaktır.” dedi.

 

Sarayspor Teknik Direktörü Ramiz Karaca ise, Abdurrahman Yolcu ve sponsor firmaya göstermiş oldukları duyarlı davranıştan ötürü teşekkürlerini sunarak, zor şartlarda mücadele eden Adıyamanlı gençlere destek olunması gerektiğine vurgu yaptı.