'Fetö'nün Siyasi Ayağının Araştırılmasına İlişkin Açıklama

'Fetö'nün Siyasi Ayağının Araştırılmasına İlişkin Açıklama
Milletvekili Aydın: Hukuki Haklarımızı Sonuna Kadar Kullanacağız

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, 'Fetö'nün siyasi ayağının' araştırılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

 

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, 'Fetö'nün siyasi ayağının' araştırılmasına ilişkin, "11 yıl önce 2009 yılında Türkiye'nin çok ciddi demokratikleşme hamlelerinin yapıldığı reformların yapıldığı  bir dönemde ve o günün şartlarında Türkiye Büyük Millet Meclisinde mutabakata katıldığı bir önerge üzerinden yola çıkarak FETÖ'nün siyasi ayağını bulmak istiyorsanız 'önergeye bakın' demek çok akıl tutulmaz bir hal, hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağız."dedi.

 

-"BUGÜNDE O İMZANIN ALTINDAYIZ"

 

Aydın, açıklamasına şöyle devam etti:

 

"Açıkça hedef gösteriyor, bir bakıma tehdit ediyor bizi. Terör örgütü mensubuymuş gibi bir suçlamada bulunuyor ve biz bunu asla kabul edemeyiz. Genel kurulun özellikle CHP'lilerin başta olmak üzere herkes kabul oyu veriyor .

 

Yani bu görüntülerde Cumhuriyet Halk Partisi o gün katıldığı o gün mutabakatlara katıldığı mutabakatlarla çıkardığımız kedinin ciğere saldırdığı gibi bir şey buldum, malzeme buldum dedi, ama bunun önüne arkasına bakmadan. Genel başkanları o gün grup başkanvekili idi, itiraz etseydi. Devletin ve milletin selameti için olması gereken hükümler o günün şartlarında  bu yargıda teklik adına atmış çok önemli reformdur. Bugünde o imzanın altındayız kaldı ki bunu meclis mutabakatı ile yapmışız."

Yorum Yaz