FETÖ'CÜ Hainler Korkudan Kitap ve CD Yakmaya Başladı

FETÖ'CÜ Hainler Korkudan Kitap ve CD Yakmaya Başladı
Adıyaman çöplük Alanı'nda kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'e ait kitap ve çok sayıda CD
Adıyaman çöplük Alanı'nda kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'e ait kitap ve çok sayıda CD Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine yakın alanda bulunan çöplükte ateşe verilerek yakıldı.


Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmalar devam ediyor. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yurt genelinde FETÖ lideri Fethullah Gülene tepkiler çığ gibi büyürken, Adıyaman'da birçok yerde Gülen'e ait kitaplar çöpe atılıp yakılıyor.


Geçtiğimiz günlerde Karadağ mevkiindeki ormanlık alan içinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülene ait çok sayıda kitap bulunurken bugünde kitap ve Cd ler başka bir alanda yakılı halde bulundu.


Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri çevrede inceleme başlatarak kitap ve cd'leri yakan kişi yada kişiler hakkında inceleme başlattı.


Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz