Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Adıyaman'da

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Adıyaman'da
Çeşitli programlara katılmak üzere Adıyaman’a gelen Gençlik ve Spor BakanıDr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu

Çeşitli programlara katılmak üzere Adıyaman’a gelen Gençlik ve Spor BakanıDr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Adıyaman Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’yla sohbet etti.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘Gençlerle Demokrasi Buluşması’ ve ‘Sportif Faaliyetler’ kapsamında verilen konferansa konuşmacı olarak katılmak için Adıyaman’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Adıyaman Belediyesini ziyaret etti.

 

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yarımcıları ve birim müdürleri tarafından kapıda karşılanan Bakan Kasapoğlu’na, Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri İ. Halil Fırat, M. Fatih Toprak ve Yakup Taş, AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekinile kurum müdürleri eşlik etti.

 

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Adıyaman Belediyesi Şeref Defterini imzalayan Bakan Kasapoğlu’na Adıyaman hakkında kısa bir bilgi veren Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirdi.

 

Gençlik ve Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu ise Adıyaman’da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, yapılan çalışmalardan ve Adıyaman Belediyesi’nin sportif başarılarından dolayı Başkan Kutlu’yu tebrik etti.

 

Ziyaret sonunda Başkan Kutlu, Bakan Kasapoğlu’na çeşitli hediyeler takdim etti.

Yorum Yaz