GMDK Başkanı Av. Ahmet Aydın’dan Şambayat'a Çifte Müjde

GMDK Başkanı Av. Ahmet Aydın’dan Şambayat'a Çifte Müjde

AK Parti GMDK Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Av. Ahmet Aydın'dan Şambayat beldesine doğalgaz müjdesi geldi. 

 

GMDK Başkanı Av. Ahmet Aydın Şambayat Beldesinde yaptığı açıklamada, Yerel seçimler döneminde buraya geldiğimizde Şambayatlı hemşerilerimiz bizden doğalgaz talebinde bulunmuştu bizlerde o gün kendilerine inşallah bu taleplerini çözeceğimizi söyledik. 

 

Vatandaşlarımızın talepleri o günden bu yana aklımızda ve yüreğimizde bu manada o günden bu yana mücadelemizi, girişimlerimizi sürdürdük en son dün AK Mercan Doğalgaz Yetkilileri ile gerekli görüşmelerimizi yaptık ve yaptığımız görüşmeler sonucunda mutabık kaldık kısa süre içerisinde çalışmalar başlayacak ve Şambayat beldemiz doğalgaza kavuşacak.

 

Başkan Aydın, Şambayat beldesinin su sorunu ile ilgili olarak da Şambayat Belediye Başkanı AK Parti Genel Merkezinde bizleri ziyaretinde konuyu iletti, bizlerde sorunu biliyoruz konu ile ilgili olarak İller Bankası ile gerekli görüşmeleri yaptık ve görüşmeler neticesinde kısa süre içerisinde iletim hattı yenilecek ve Şambayat beldemizin su problemini çözmüş olacağız. Halkımızın siyasi tercihi, dili, düşüncesi ne olursa olsun Şambayat beldemizi susuz bırakmayacağız. En temel insani ihtiyaçlarda siyasi parti ayrımı yapmadan herkese kapımızda gönlümüzde açık dedi.