GMDK Başkanı Aydın; Hayalleri Gerçeğe Dönüştürmeye Devam Edeceğiz

GMDK Başkanı Aydın; Hayalleri Gerçeğe Dönüştürmeye Devam Edeceğiz

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın “Ülkemizi hedeflerine ulaştırmak, milletimizi ve devletimizi güçlendirmek için her alanda çalışmayı sürdüreceğiz”

 

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın;  “AK Parti kurulduğu günden bu yana Türkiye Cumhuriyeti tarihin de yapılmayan ne kadar hizmet varsa, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ve  Partimizin gayretli çalışmaları neticesinde hayalleri gerçeğe dönüştürmenin onurunu ve gurunu yaşıyoruz. 

 

 

Biz bu hizmetleri vatandaşlarımıza ulaştırmanın gururunu yaşarken muhalefet partileri de yaptığımız hizmetleri karalamaktan başka bir işe yaramıyorlar malesef. Bu ülke için vizyonu olmayanlar, her hangi bir projesi olmayanlar, sandıkta istediklerini alamayanlar teröristlerin ağzı ile konuşmaya devam etsinler. Ülkesinin hizmetlerini, demokrasimizin tokadını yiyen Büyükelçilere şikayet eden ana muhalefet liderine sahibiz malesef. Çıkın bu halka projelerinizi anlatın yapacaklarınızı anlatın, yapılan hizmetleri takdir etmeyi beceremiyorsanız, şikayette etmeyin.

İçerden ve dışarıdan gelen tüm siyasi, terör ve ekonomik saldırılara rağmen Köprüler, Otoyollar, Hastaneler, Okullar, Millet Bahçeleri, İhalar, Sihalar, Metrolar, Marmaray ve birçok  kimsenin hayalini dahi kuramayacağı devasa projeleri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti olarak ülkemize kazandırdık. Bu önemli projelerimizden Bir tanesi olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün son tabliye montajı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip tarafından gerçekleştirdi. 

 

 

2023 metre orta açıklığıyla dünyanın en uzun köprüsü olarak iki kıtayı birleştiren 1915 Çanakkale Köprüsü ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Dedi

Kaynak: M. ÇELİKER